hotatespray

HOTA-TE SPRAY yang diperbuat dari kerang scallop. Perkataan ‘HOTA-TE-GAI’ adalah perkataan Jepun yang bermaksud ‘kerang scallop’. HOTA-TE SPRAY diperbuat dari kerang scallop dan mempunyai ciri ciri cecair alkalin. Sudah diketahui kebanyakkan bakteria dan virus dapat dihapuskan dengan cecair alkaline bertahap PH yang melebihi 12.0. Tahap PH cecair HOTA-TE adalah dalam linkugan 12.0 – 13.0. Justeru, ia dapat manghapuskan penyebab bau busuk. HOTA-TE SPRAY selamat digunakan kerana ianya diperbuat dari bahan bahan yang tulen dan semulajadi. Bahan bahannya hanyalah kerang scallop dan air. Ia boleh digunakan tanpa was was pada semua ruangan rumah seperti di bilik air, dapur, ruang tamu, bilik tidur ataupun di dalam kereta. Ia juga boleh digunakan pada kasut, pakaian, perkakas haiwan peliharaan dan lain lain lagi.

crystalspray

CRYSTAL SPRAY mengandungi alum. Alum ialah mineral yang diperolehi dari bauxite semulajadi. CRYSTAL SPRAY dapat menghapuskan bau busuk yang disebabakan oleh peluh dan bakteria dengan berkesan. Justeru, ia sesuai digunakan pada kasut dan pakaian yang berbau. CRYSTAL SPRAY selamat digunakan kerana ianya tidak mengandungi aluminium chlorohydrate, paraben, alkohol dan lain lain bahan kimia tambahan yang boleh menyebabkan masalah kulit. Produk ini sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita dari semua peringkat umur. Ianya tidak akan meninggalkan apa apa kesan pada permukaan malah akan meninggalkan bau ‘citrus’ yang menyegarkan. Ianya juga amat sesuai buat mereka yang prihatin terhadap barangan kosmetik yang mesra alam.HOTA-TE SPRAY diperbuat dari kerang scallop semulajadi. HOTA-TE adalah perkataan Jepun yang bermakna ‘kerang scallop’. Kerang scallop mempunyai kebolehan membasmi atau menyamar bau.

Bahan bahan HOTA-TE SPRAY adalah air dan kerang scallop. It tidak mengandungi aluminium chlorohydrate, paraben ataupun alkohol.

Cecair kerang scallop menpunyai ciri ciri cecair alkalin. Kebanyakkan virus dan bakteria dapat dihapuskan oleh alkalin yang mempunyai tahap PH melebihi 12.0. Tahap PH HOTA-TE SPRAY adalah dalam linkungan 12.0 – 13.0.

Mula mula, kerang scallop akan dibakar dalam insinerator khas bersuhu melebihi 1000 darjah selsius untuk mendapatkan serbuk kerang. Kemudian serbuk ini akan dibancuh dalam air dan kemudiannya diproses dalam sebuah mesin tapisan khas.

HOTA-TE SPRAY diperbuat 100% dari bahan bahan semulajadi. Ianya mesra alam dan tidak akan menyebabkan tindakan alahan. Cecair kerang scallop mempunyai ciri ciri cecair alkalin. Ianya lebih mesra pada kulit dari air tulen(distilled water)

Ia sesuai digunakan di ruangan rumah, pada kasut, pakaian, langsir, sofa, katil, bilik mandi, di dalam kereta, perkakas haiwan peliharaan dan lain lain perkakas rumah atau pejabat.

Dibandingkan dengan pembasmi bau yang mengandungi alkohol atau klorin yang mampu memberi kesan dengan segera, HOTA-TE SPRAY hanya mula menunjukkan kesan selepas beberapa minit. Walau bagaimanpun, kesan HOTA-TE SPRAY akan bertahan buat jangka masa yang lebih lama.

HOTA-TE SPRAY dapat menghapuskan Escherichia coli, Staphylococcus aureus, ringworm fungus, fungi, Legionella bacteria, avian influenza, influenza, O-157, Norovirus dan lain lain.

HOTA-TE SPRAY dapat mengelakkan keracunan makanan. Ia juga mampu mengekalkan kesegaran sayur-sayuran dan buah-buahan.

CRYSTAL SPRAY diperbuat dari mineral semulajadi (Ammonium Alum). Ia dapat mengelakkan bau busuk yang berpunca dari peluh dan bakteria.

CRYSTAL SPRAY mengandungi Air, Propylene glycol, Ammonium alum, Peg-40 hydrogenated castor oil, Phenoxyethanol, Xanthan gum, BHT dan bauan. Ia dibuat tanpa Aluminium Chlorohydrate, Paraben ataupun alkohol.

Ia tidak akan mengotori atau meninggalkan kesan pada pakaian sama sekali.

Crystal Spray dibuat dari bahan bahan tulen dan semulajadi. Ianya mesra alam dan tidak akan menyebabkan tindakan alahan.

Ianya boleh digunakan pada kasut dan pakaian. Ia mampu membasmi bau busuk yang disebabkan oleh peluh dan bakteria.