hotatespray

HOTA-TE aerosoli on valmistettu kampasimpukan kuoresta. Nimi HOTA-TE on johdettu japanilaisesta sanasta ‘HOTA-TE-GAI’, joka tarkoittaa kampasimpukka. Aerosoli, joka on valmistettu kampasimpukan kuoresta on vahvasti emäksinen. Sanotaan, että useimmat virukset ja bakteerit kuolevat, kun aineen emäksinen PH arvo ylittää 12.0. Hotaten PH arvo on 12.0-13.0. Korkean emäksisen arvon johdosta se poistaa hajuja. HOTA-TE aerosoli on erittäin turvallinen käytössä, koska se on pelkkä luonnontuote. Ainoat aineosat ovat vesi ja kampasimpukan kuori, joten voit turvallisesti käyttää sitä milloin ja missä tahansa kotonasi, esimerkiksi kylpyhuoneessa, vessassa, keittiössä, olo- ja makuuhuoneessa ja autossa. Sillä voi raikastaa kenkiä, vaatteita, lemmikkieläinten leluja, ja paljon muuta.

crystalspray

Crystal Spray sisältää luonnollista suolaa. Se on suola luonnossa esiintyvistä bauksiitista. Se poistaa tehokkaasti hien ja bakteerien aiheuttamat hajut. Spray on erittäin turvallinen, koska se ei sisällä alumiinia, klooria, parabeenia, alkoholia, tai muita lisäaineita, jotka voisivat ärsyttää ihoa. Tuote sopii kaikenikäisille naisille ja miehille. Se ei tahraa, eikä jätä valkoisia merkkejä. Sen tuoksu on raikas ja sitruuna vivahteinen. Se suositellaan kaikille, jotka välittävät luontoystävällisetä henkilökohtaisesta hygieniasta.HOTA-TE aerosoli on valmistettu luonnon kampasimpukasta. Nimi HOTA-TE on johdettu japanilaisesta sanasta ‘HOTA-TE-GAI’ joka tarkoittaa kampasimpukka. Kampasimpukasta valmistetulla aerosolilla on vahva raikastava vaikutus.

HOTA-TE aerosoli sisältää vain vettä ja kampasimpukan kuorta.

Aerosoli valmistettu kampasimpukan kuoresta on vahvasti emäksinen. Sanotaan, että useimmat virukset ja bakteerit kuolevat kun emäksinen arvo ylittää PH 12.0. Hotaten PH arvo on 12.0-13.0.

Prosessissa on monta eri vaihetta. Kampasimpukan kuoret poltetaan korkean suorituskyvyn polttouunissa 1000:ssa celsiusasteessa, tai vielä korkeammassa lämpötilassa. Jauhe suodatetaan sen jälkeen erityisessä suodatinkoneessa, ja jauheeseen lisätään vettä.

HOTA-TE aerosoli on 100-prosenttinen luonnontuote. Se on luonto- ja ympäristöystävällinen. Tuote on vahvasti emäksinen, mutta ärsyttää ihoa vähemmän kuin tislattua vettä.

HOTA-TE aerosolia voit käyttää missä ja milloin tahansa kodissasi. Suihkusta esimerkiksi kenkiä, vaatteita, verhoja, sänkyjä, huonekaluja, pesuallasta, taloustavaroita, tai auton istuimia.

Verattuna kloori- tai alkoholipitoisiin tuotteisiin sen välitön vaikutus on vähän pienempi. Mutta vaikuttaa jo muutaman minuutin päästä, ja sen vaikutus kestää pitkään.

HOTA-TE aerosoli on erittäin tehokas kolibakteereihin, stafylokokkiin, matoihin, sieniin, Legionella bakteereihin, lintuinfluenssaan, vilustumiseen, O-157, norovirukseen, ynnä muuhun.

Hotate aerosolilla on ehkäisevä vaikutus ruokamyrkytykseen, ja pitää sen lisäksi hedelmät ja vihannekset kauemmin tuoreina.

Crystal Spray sisältää luonnon suolaa, ja poistaa hien ja bakteerien aiheuttamat hajut.

Crystal Spray sisältää vettä, propyleeniglykolia, luonnon suolaa, Peg-40 vesipitoista risiiniöljyä, fenoksietanoolia, ksantaanikumia, Bht ja tuoksua. Valmistettu ilman klooria, parabeenejä tai alkoholia.

Crystal Spray on sataprosenttinen luonnontuote. Se on luonto- ja ympäristöystävällinen.

Suihkusta kenkiin ja vaatteisiin. Poistaa hien ja bakteerien aiheuttamat hajut.